top of page
D60A9905.jpg

De Moestuin

Pure keuken

De zelfgekweekte groenten zijn de sterren van het bord. De menukaart wordt volledig samengesteld op basis van de producten die het veld op dat moment in de aanbieding heeft. Bereid in hun pure vorm, zodat deze tot hun recht komen. Ons doel is iedereen weer de puurheid van de smaken van groenten uit volle grond te leren kennen. Vergezeld door een lekker stukje vlees of vis, maar ook dat als je dit weglaat je nog een volwaardig en smaakvol vegetarisch gerecht hebt.

Het restaurant krijgt vorm in de oude schuur. De authentieke eiken balken en oude bakstenen muren geven het rustieke karakter waarin De Moestuin zal baden. 

Ik ben Lodewijk en ben van kleins af aan gepassioneerd door koken. Ik studeerde aan Colomaplus in Mechelen om nadien via Talent for  Gastronomy door te groeien. Hier mocht ik veel ervaring opdoen door stage te lopen bij onder andere De Karmeliet*** en Het Gebaar*.

Al snel kreeg ik mooie kansen als souschef of chef in verschillende sterrenzaken. Zo kwam ik terecht bij Cent-pour-cent *, De Pastorale** en Wilford T. Ik deed mee de opstart van het veganistisch restaurant in het Sapphire Hotel in Antwerpen.

moestuin3.1.jpg
bottom of page